MENU

Heeft u vragen?

Hieronder vindt u de antwoorden op de vragen die ons het meest zijn gesteld.
Staat uw vraag er niet bij? Ook die willen wij graag beantwoorden! Neem contact met ons op en stel uw vraag.

Algemene vragen

1. Wat is jullie adres?

Wij hebben geen bezoekadres omdat al onze communicatie en werkzaamheden via het internet kunnen plaatsvinden. Wilt u toch liever persoonlijk contact, dan kunnen wij een afspraak maken om u te bezoeken.

Reiskosten worden berekend vanaf Arkel (Zuid-Holland).

2. Staan jullie ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

Jazeker. Sinds 2008 staan wij ingeschreven onder het nummer: 30237531

3. Wat is jullie BTW-id?

Ons BTW-id is: NL00 211 254 B43

4. Wanneer sturen jullie een factuur?

Als alle werkzaamheden zijn afgerond en de website staat online ontvangt u binnen 5 werkdagen via e-mail uw digitale factuur.

5. Wat is jullie betalingstermijn?

Onze betalingstermijn is 14 dagen vanaf de factuurdatum.

6. Wat zijn jullie bankgegevens?

Deze staan op uw factuur.

Uitleg technische termen

1. Wat is een Webhoster?

Een webhoster levert de diensten die nodig zijn om uw website zichtbaar te maken op het internet. Deze diensten worden geleverd in verschillende hostingpakketten waar u uit kunt kiezen. Vaak is bij deze pakketten een domeinnaam naar keuze inbegrepen.

2. Wat is een Server?

Een server is een sterke computer met veel opslagcapaciteit. Bij een webhoster huurt u een stukje van deze opslagcapaciteit zodat hier uw website kan staan. Deze is dan 24 uur per dag bereikbaar.

3. Wat is een Domeinnaam?

Uw website moet een unieke naam krijgen om herkend te worden op het internet. Deze zult u moeten aanschaffen, maar vaak leveren providers een domeinnaam bij de door hun aangeboden webpakketten.

4. Wat is een Extensie?

Iedere domeinnaam heeft een extensie nodig, dat zijn de letters achter de punt in de domeinnaam. Deze zijn er in vele soorten en prijscategorieën. De landextensie van Nederland is bijvoorbeeld .nl. Andere voorbeelden zijn: .com, .info, etc.

5. Wat is SSL?

SSL zorgt voor een veilige verbindingen tussen computers. Je kunt hiervoor een certificaat kopen. Het beste is om een webpakket aan te schaffen waar dit bij is inbegrepen.

6. Wat is WordPress?

WordPress is een veelgebruikt systeem om websites mee te bouwen, tonen en onderhouden. WordPress wordt standaard geleverd door iedere provider. 

7. Wat is het Divi CMS?

Een stap verder dan WordPress gaat het Divi CMS (Content Management Systeem). Dit is een nog meer gespecialiseerd systeem voor het bouwen en onderhouden van meer geavanceerde websites.

Het veelgebruikte Divi CMS wordt door ons meegeleverd bij afname van een website (gratis levenslange licentie).

8. Wat is Content?

Content bestaat uit alle informatie die op uw website staat:

  • tekst
  • afbeeldingen
  • video
  • animaties

Wij leveren de website, het framewerk, waar de door u geleverde content in geplaatst wordt.

 

9. Wat is een Letterlogo?

Standaard leveren wij bij ons websites een letterlogo in de linkerzijde van de menuregel (zoals zichtbaar op onze website). Dit is de naam van uw bedrijf, een tussenstreep, en een korte functionele omschrijving.

Zo kan men op iedere webpagina de bedrijfsnaam en de functie zien. Dat is handig als men niet via de homepage op uw website komt, maar via en link naar de achterliggend webpagina’s. 

10. Wat is een Favicon?

Een favicon is een icoon (symbool) dat representatief is voor uw website. Het wordt weergegeven voor de naam van uw website in tabbladen, bij de favorietenlijst van browsers, en bladwijzers.

Wij leveren een letterfavicon standaard bij onze webpakketten. U kunt ook een favicon door ons laten ontwerpen.

11. Wat is Spam?

Spam bestaat uit ongewenste berichten, meestal van commerciële aard, die u kunt ontvangen op uw e-mailadres.
De door ons geleverde websites hebben diverse beschermingen die de kans op spam minimaliseren.

12. Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit zijn maatregelen om de vindbaarheid van uw website te verbeteren.

Bij onze websites leveren wij een veelgebruikt SEO systeem dat geheel naar eigen wens kan worden ingesteld. Enkele instellingen hebben wij al voor u gedaan (zie de twee punten hieronder). 

13. Wat is de Meta Description?

De meta description is een korte tekst (ongeveer 150 karakters) die bij de zoekresultaten van een zoekmachine onder uw websitenaam zichtbaar is. Als deze niet is ingevuld zullen de eerste regels van de betreffende webpagina genomen worden.

Beter is het om zelf een pakkende korte boodschap te maken die wij dan voor u bij iedere webpagina zullen plaatsen.

De meta description bij onze webpagina’s is bijvoorbeeld: Snelle levering van aantrekkelijke websites tegen scherpe tarieven. Heldere gestructureerde aanpak zonder verplichtingen. Bekijk onze website!

14. Wat is een Focus Keyphrase?

Dit zijn enkele termen die u kunt invoeren en kenmerkend zijn voor uw website. Wanneer mensen deze termen intypen bij een zoekmachine is de kans groter dat u eerder gevonden wordt.

Een voorbeeld: stel u bent bakker, dan zou het voor de hand liggen om de volgende termen te nemen: bakker, brood, gebak. Wij zullen de door u gewenste woorden instellen bij al uw webpagina’s.

15. Wat zijn de Ftp-inloggegevens?

Ftp staat voor File Transfer Protocol. Hiermee kunnen grote bestanden van en naar de server worden verplaatst. Hiermee kunnen wij het Divi CMS in uw webruimte van de webhoster plaatsen. 

Ter beveiliging kan dit alleen met een inloggegevens en een wachtwoord. Deze gegevens staan in de e-mail die u heeft ontvangen van uw provider als u een webhostingspakket heeft aangeschaft.

Wij hebben deze inloginformatie even nodig, maar zelf hoeft u waarschijnlijk nooit iets met ftp te doen.

16. Wat is een Template?

Wij bouwen websites met het veelgebruikte Divi CMS. Als service en ter inspiratie hebben zij veel voorbeeldwebsites gemaakt voor de gebruikers van Divi. Zo een voorbeeldwebsite wordt een template genoemd.